SERBATOIO ACQUA IN PLASTICA

175.00 

Available on backorder

Description

 2323038

Descrizione:

Serbatoio per acqua potabile in plastica, completo di boccaporto ispezionabile, tappo con sfiato, portagomma Ø mm 16/19 e filetto 3/8, portagomma Ø mm 10/12 e filetto 3/8.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

2323038

TANKA E UJIT LT. 70

Përshkrim:

Rezervuar plastik për ujë të pijshëm, i kompletuar me çelës të kontrollueshëm, kapak me frymëmarrje, lidhës i zorrës Ø 16/19 mm dhe fije 3/8, lidhës i zorrës Ø 10/12 mm dhe fije 3/8.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SERBATOIO ACQUA IN PLASTICA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *