SEA HAWK MOUNTING BRACKET

28.18 

Available on backorder

Description

Art. 4025199

Double stainless steel mounting bracket for Sea Hawk 350 and 470 searchlights. Allows two searchlights to be mounted together while allowing each searchlight to be individually adjusted, thus offering the possibility to combine and match driving and working light models as required.

Art. 4025199

Kllapa montimi e dyfishtë prej çeliku inox për prozhektorët Sea Hawk 350 dhe 470. Lejon dy prozhektorë të montohen së bashku duke lejuar që secili prozhektor të rregullohet në mënyrë individuale, duke ofruar kështu mundësinë për të kombinuar dhe përputhur modelet e dritave të drejtimit dhe të punës sipas nevojës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEA HAWK MOUNTING BRACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *