RADIO MR632UAB

123.99 

Available on backorder

Description

5553421

Descrizione

Radio senza lettore cd. Sintonizzatore AM/FM senza RDS. Riproduzione di MP3 da usb o Bluetooth. Ingresso USB e AUX-IN sul frontalino e SDcard dietro al frontalino. Frontalino estraibile resistente UV.

Unità di Misura

N
Perkthimi

5553421

RADIO MR632UAB

Përshkrimi

Radio pa CD player. Akordues AM / FM pa RDS. Riprodhimi i MP3 nga usb ose bluetooth. Hyrja USB dhe AUX-IN në panelin e përparmë dhe karta SD prapa panelit të përparmë. Pllakë e lëvizshme rezistente ndaj rrezeve ultraviolet.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RADIO MR632UAB”

Your email address will not be published. Required fields are marked *