RADAR QUANTUM2 DOPPLER

2,999.99 

Available on backorder

Description

5607102

Descrizione

La visualizzazione Doppler del bersaglio in movimento e il tracciamento ARPA E MARPA consentono una maggiore consapevolezza di cosa circonda l’imbarcazione. La cronologia regolabile TrueTrails dei bersagli mostra la storia degli spostamenti dei contatti in movimento rilevati con la tecnologia CHIRP fino ad un minimo di 5 metri di distanza a visibilità zero. Rilevamento del traffico, ausili alla navigazione, approdi e condizioni meteo fino a 24nm con un eccellente rimozione dei disturbi provocati dalle trasmissioni radar di altre imbarcazioni. Installazione semplificata tramite Wi-Fi o cavo di rete. Il Basso consumo energetico permette una maggiore durata delle batterie durante la navigazione a vela.
PERKTHIMI

5607102

ANTENA RADAR Q24D

Përshkrimi

Ekrani Doppler i objektivit në lëvizje dhe gjurmimi ARPA DHE MARPA lejojnë një ndërgjegjësim më të madh për atë që rrethon anijen. Historia e rregullueshme e objektivit TrueTrails tregon historinë e lëvizjes së kontakteve lëvizëse të zbuluara me teknologjinë CHIRP deri në një minimum prej 5 metrash në dukshmëri zero. Zbulimi i trafikut, ndihmesat e navigimit, uljet dhe kushtet e motit deri në 24 nm me heqjen e shkëlqyer të shqetësimeve të shkaktuara nga transmetimet e radarëve nga anijet e tjera. Instalim i thjeshtuar nëpërmjet Wi-Fi ose kabllo rrjeti. Konsumi i ulët i energjisë lejon një jetë më të gjatë të baterisë gjatë lundrimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RADAR QUANTUM2 DOPPLER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *