PULSANTIERA CONTAC. CON DISPLAY LCD

563.00 

Available on backorder

Description

 0307845

Descrizione:

Pulsantiera contacatena con display LCD retroilluminato grafico e torcia LED integrati. Indicazioni sul display in 5 lingue. Funzione di discesa automatica, allarme in salita e blocco tasti. Gestione del salpa ancora con caduta libera automatica, utilizzabile anche in operazioni di tonneggio. Visualizzazione della velocità di movimento della catena, della misura di catena calata in metri o piedi e della tensione di alimentazione. Orologio e calendario. Interfaccia CAN BUS per il trasferimento dati. Stagna IP67. Completa di sensore contametri. Alim. 12/24V. Dim. mm. 165x62x50, peso gr. 850.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

0307845

PANELI KONTRROLIT ME EKRANIN LCD

Përshkrimi:

Paneli i kontrollit të banakut me zinxhir me ekran grafik LCD me ndriçim të pasëm dhe pishtar të integruar LED. Shfaq treguesit në 5 gjuhë. Funksioni automatik i zbritjes, alarmi dhe kyçja e çelësave. Menaxhimi i xhamit të erës me rënie automatike të lirë, i cili mund të përdoret gjithashtu në operacionet e shtrembërimit. Shfaqja e shpejtësisë së lëvizjes së zinxhirit, matja e zinxhirit të ulur në metra ose këmbë dhe tensioni i furnizimit me energji elektrike. Ora dhe kalendari. Ndërfaqja CAN BUS për transferimin e të dhënave. IP67 i papërshkueshëm nga uji. E kompletuar me sensorin e njehsorit. Furnizimi me energji elektrike 12/24V. Dim Mm. 165x62x50, pesha gr. 850.

0307845 MANUALE ITA

Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PULSANTIERA CONTAC. CON DISPLAY LCD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *