PROIETTORE PORTATILE IN GOMMA

64.99 

Description

 4040310

Descrizione

Proiettore portatile interamente in gomma, infrangibile ed impermeabile. Alim. 12V, 55W. Portata mt. 500

Unità di misura N

Përshkrim

Projektor portativ tërësisht në gome, i pathyeshëm dhe i papërshkueshëm nga uji. Furnizimi me energji 12V, 55W. Varg mt. 500

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROIETTORE PORTATILE IN GOMMA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *