PRESA E SPINA IN POLICARBONATO

42.00 

Available on backorder

Category:

Description

 4020503

Descrizione:

Presa + Spina in policarbonato nero resistente agli urti e alla corrosione, impermeabile IP65. Idonea per interno ed esterno (da -30° a +130°). Non aruginisce, amagnetica e resistente all’acqua di mare. E’ possibile collegare fino a 4 utenze. Corrente nominale per contatto fino a 16A, tensione nominale fino a 24V. Completa di staffa di bloccaggio e tappo di protezione.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

4020503

RREGULLIM HORIZONTAL I SOCKETIT DHE PLUG 5VE 5-POL

Përshkrimi:

Fole + Plikoni polikarbonat të zi rezistent ndaj goditjeve dhe gërryerjes, IP65 i papërshkueshëm nga uji. I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme (nga -30 ° në + 130 °). Jo i ndryshkur, jo magnetik dhe rezistent ndaj ujit të detit. Isshtë e mundur të lidheni deri në 4 përdorues. Rryma e vlerësuar për kontakt deri në 16A, tension i vlerësuar deri në 24V. E kompletuar me kllapa mbyllëse dhe kapak mbrojtës.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRESA E SPINA IN POLICARBONATO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *