PRESA 3P+T 125/250V. 50A IP56

174.00 

Available on backorder

Description

 3939628

Descrizione:

Presa a 4 fili rivestita in nylon con rigatura per presa art.3939627 . Contatti e terminali resistenti alla corrosione. Per il collegamento della corrente dalla banchina alla barca

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

3939628

PRIZË PËR ARTIKULLI 3939627

Përshkrimi:

Prizë me 4 tela e mbuluar me najloni me brazda për artikullin prizë 3939627. Kontaktet dhe terminalet rezistente ndaj korrozionit. Për lidhjen e rrymës nga kalata në varkë
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRESA 3P+T 125/250V. 50A IP56”

Your email address will not be published. Required fields are marked *