PLASTIFIED PLACEMAT NORTHWIND, 6 PC

44 

Description

Set de 6 individuales náuticos fabricados en plástico para facilitar su limpieza, son un artículo práctico y sencillo para la vida a bordo.

Set prej 6 mbulesa te vogla tavoline detare të bëra prej plastike për të lehtësuar pastrimin, ato janë një artikull praktik dhe i thjeshtë për jetën në bord.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PLASTIFIED PLACEMAT NORTHWIND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *