PELI TORCH

33.00 

Available on backorder

Category:

Description

 P67808

Description

Led pen in a bright yellow, antistatic and shockproof polymer casing. Ideal for professional use in harsh environments, including operations in hazardous areas. ATEX Zone 0 certified. ON-OFF: activated with a click of the tail switch for prolonged use or a light pressure for momentary use. IPX4: splash proof Radius distance mt 24. Autonomy 2.15h. Lumen 117 (2 AA batteries included)

units of measure

N
Perkthimi:

P67808

MODEL PEN

Përshkrim

Stilolaps i udhëhequr nga një shtresë polimer e verdhë e ndritshme, antistatike dhe e papërshkueshme nga goditjet. Ideale për përdorim profesional në mjedise të vështira, përfshirë operacionet në zona të rrezikshme. E certifikuar nga ATEX Zone 0. ON-OFF: aktivizohet me një klikim të çelësit të bishtit për përdorim të zgjatur ose një presion të lehtë për përdorim të menjëhershëm. IPX4: spërkatje me rreze Distanca e rrezes mt 24. Autonomia 2.15h. Lumen 117 (2 bateri AA të përfshira)
njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PELI TORCH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *