PASSO UOMO STANDARD IN L.L.

677.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

3280212

Descrizione:

Passo uomo modello standard senza flangia interna, raggio mm. 55. Lo stile, il colore, la finitura e la qualità fanno della GEBO l’azienda leader del mercato. I passi uomo sono tutti corredati di un sistema di chiusura interna ed esterna: bloccata dall’interno è a prova di furto, lasciata in posizione leggermente aperta permette di avere una ventilazione anche mentre l’equipaggio riposa o a barca incustodita. La scanalatura presente nella base evita l’ingresso d’acqua. Guarnizioni in neoprene, cerniere e maniglie sono realizzate con materiali anticorrosione. Le cerniere regolabili permettono l’apertura desiderata fino a 180°. I prodotti Gebo sono costruiti a norme CE e ISO e approvati Lloyd’s Register.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

3280212

Pusete pa Fllanxhe MM. 555×425

Përshkrim:

Modeli standard i pusetave pa fllanxhë të brendshme, rreze mm. 55. Stili, ngjyra, përfundimi dhe cilësia e bëjnë GEBO liderin e tregut. Të pusetat janë të gjitha të pajisura me një sistem bllokimi të brendshëm dhe të jashtëm: i kyçur nga brenda është kundër vjedhjes, i lënë në një pozicion pak të hapur lejon ajrosjen edhe kur ekuipazhi pushon ose kur varka është e pambikëqyrur. Brazda në bazë parandalon hyrjen e ujit. Rondelet neoprene, varen dhe dorezat janë bërë nga materiale anti-korrozioni. Varet e rregullueshme lejojnë hapjen e dëshiruar deri në 180 °. Produktet Gebo janë ndërtuar sipas standardeve CE dhe ISO dhe miratuar Lloyd’s Register.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PASSO UOMO STANDARD IN L.L.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *