PASSERELLA GALLEGGIANTE

3,147.99 

Description

P66451

Descrizione

Passerella involucro in fibra di vetro e miscela di resina vinilestere e carbonio. Tecnologia monoscocca per un altissima resistenza. Struttura a nido d’ape per conferire robustezza e rigidità. Galleggiante, leggera, robusta, anti raggi UV e antigraffio. Superficie antiscivolo per un accesso sicuro alla barca. Dotata di ruote, perno di fissaggio e boccola incasso. Tutti i prodotti in metallo sono in acciaio inox AISI 316 o lega leggera anodizzata. Candelieri e corrimano sono optional.

Unità di misura

N

PERKTHIMI

P66451

PASAREL E PERTHYESHME PLUSKUESE

Përshkrimi

Rruga mbuluese me tekstil me fije qelqi dhe përzierje rrëshirë vinilesteri dhe karboni. Teknologji monocoque për rezistencë shumë të lartë. Struktura e huallit për të dhënë forcë dhe ngurtësi. Lundrues, i lehtë, i fortë, anti UV dhe rezistent ndaj gërvishtjeve. Sipërfaqe jo rrëshqitëse për akses të sigurt në varka. E pajisur me rrota, kunj fiksimi dhe kapakë të integruar. Të gjitha produktet metalike janë në çelik inox AISI 316 ose aliazhe të lehta të anodizuara. Llambadari i parmakut është opsional.

Njësia Matëse

N

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PASSERELLA GALLEGGIANTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *