PARABORDO A MEZZA LUNA CM.100X26X7

36.00 

Available on backorder

Description

 P66347

Descrizione

Parabordo in PVC bianco formato da 3 piccoli parabordi a forma di mezzaluna, resistenti ai raggi UV posizionati lungo una cinghia con un anello passante su tutte e 4 le estremità. Si adatta a tutte le forme dello scafo, e in particolare al tubolare del gommone e del tender.

Përshkrim

Parafango e bardhë PVC e përbërë nga 3 parafango të vegjël rezistent ndaj UV-së në formë gjysmëhëne të vendosur përgjatë një rripi me një lak në të 4 skajet. Ai përshtatet me të gjitha format e bykut, dhe në veçanti me tuba të gomones dhe tenderit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PARABORDO A MEZZA LUNA CM.100X26X7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *