PANNELLO SOLARE “SUN WARE”

1,122.50 

Available on backorder

Description

 3939635

Descrizione

Progettato e costruito per l’utilizzo sulle imbarcazioni è quindi robusto, leggero e resistente all’ambiente marino. E’ adatto per essere installato direttamente sulla coperta. Montato su una superficie rigida è calpestabile. Il supporto posteriore è in acciaio inox e il cavo elettrico lungo 3 mt. è resistente all’acqua di mare e ai raggi UV, il bordo del pannello è protetto da una robusta guarnizione ed i fori per il fissaggio sono dotati di occhielli in acciaio inox Ø mm. 10. Celle solari n° 34, Potenza max W. 34 Watt, Tensione max potenza 18,2 Volt, Corrente max potenza 2,0 Amp., Tensione a circuito aperto 23,2 Volt, Corrente di corto circuito 2,2 Amp, Dimensioni mm. 640 x 460 x 5 spessore, Peso Kg. 4,5

Përshkrim

I projektuar dhe ndërtuar për t’u përdorur në anije, prandaj është i fortë, i lehtë dhe rezistent ndaj mjedisit detar. Është i përshtatshëm për instalim direkt në kuvertë. E montuar në një sipërfaqe të ngurtë, mund të ecësh. Mbështetja e pasme është prej çeliku inox dhe kablloja elektrike është 3 metra e gjatë. është rezistent ndaj ujit të detit dhe rrezeve UV, skaji i panelit mbrohet nga një copë litari e fortë dhe vrimat për fiksim janë të pajisura me gypa çeliku inox Ø mm. 10. Qelizat diellore n ° 34, Fuqia maksimale W. 34 Watt, Tensioni maksimal i fuqisë 18,2 Volt, Rryma maksimale e fuqisë 2,0 Amp., Tensioni i qarkut të hapur 23,2 Volt, Rryma e qarkut të shkurtër 2,2 Amp, Dimensionet mm. 640 x 460 x 5 trashësi, Pesha kg 4,5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PANNELLO SOLARE “SUN WARE””

Your email address will not be published. Required fields are marked *