PANNELLO CONTAMETRI CON DISPLAY

500.11 

Available on backorder

Description

 0303589

Descrizione

Conta catena da plancia stagno IP67, permette di salpare o calare l’ancora con la visualizzazione dei metri o piedi di catena svolta e della velocità della stessa. Schermo Lcd retroilluminato. Indicazioni sul display in 5 lingue. Alim. 12/24 V. Compatibile con qualsiasi tipo di verricello elettrico. Completo di sensore contametri. Dim. mm. 110x105x32.

Përshkrim

Numëruesi i zinxhirit të pultit të papërshkueshëm nga uji IP67, ju lejon të lundroni ose të lëshoni spirancën me shfaqjen e metrave ose këmbëve të zinxhirit të kthyer dhe shpejtësisë së tij. Ekran LCD me dritë të pasme. Shfaq treguesit në 5 gjuhë. Furnizimi me energji elektrike 12/24 V. E përputhshme me çdo lloj çikriku elektrik. E kompletuar me sensorin e njehsorit. Dim Mm. 110x105x32.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PANNELLO CONTAMETRI CON DISPLAY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *