NON SLIP BATHMAT ANCHORS SANTORINI – BLUE NAVY

48.99 

Categories: ,

Description

53112

Soft cotton velvety bathmat. Prevent falls in the bathroom with this non-slip bathmat with a nautical and elegant design to match the set of towels!

Perkthimi

Tapet i vogel per tualetin, material i butë. Parandalon rëniet në banjë me një dizajn detar dhe elegant për t’iu përshtatur grupit të peshqirëve!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP BATHMAT ANCHORS SANTORINI – BLUE NAVY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *