NON SLIP BASE CHAMPAGNE FLUTE PARTY

40.00 

Category:

Description

16060

A practical set of 6 non-slip bases to attach to champagne glasses and stop spillages. Each base is made in a different colour

PERKTHIMI:

Një set praktik me 6 bazamente që nuk rrëshqasin për t’u ngjitur në gota shampanje dhe për të ndaluar derdhjet. Çdo bazë është bërë në një ngjyrë të ndryshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP BASE CHAMPAGNE FLUTE PARTY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *