MASK TURTLE

50.00 

Category:

Description

411249

DESCRIPTION

The Turtle snorkel mask is a mono-lens children’s mask. Its design and bright colors really make it the most suitable model for little sportsmen. The lens is made of super resistant polycarbonate, which allows great vision in the water. Lightweight design but great resistance: the Turtle children’s mask is made of the highest quality materials.
The key features of the Turtle snorkel mask for kids are:

– Ergonomic single lens Siliter snorkeling mask.
– Wide field of vision
– Ultra-resistant polycarbonate lenses
– Ideal to be worn for a long time
– Lightweight design
– Eyelet system
– Soft and elastic strap

How to use the Turtle snorkel mask:

– Lay the mask on your face, stretch the headboard over the back of your head.
– Pull the ends of the headband so that the mask fits snugly over your face. If you pulled too much, release the headband using the buckles, then readjust accordingly.
– To remove the mask safely, loosen the headpiece using the buckles and return it to the front of your face.
– When entering the water from the boat, keep the mask close to the face and hold it with one hand. The dive should not be headfirst or face down first.
– Blow through your nose if you feel the mask pressed against your face by water pressure.
– If the lenses fog up, treat their inner surface with an anti-fogging solution, then rinse them with water.

Care and maintenance of the Turtle snorkel mask:
Follow the advice and instructions in the package insert. 

PËRSHKRIM
Maska e snorkelit Turtle është një maskë për fëmijë me një lente. Dizajni i tij dhe ngjyrat e ndezura e bëjnë vërtet modelin më të përshtatshëm për sportistët e vegjël. Lentet janë bërë nga polikarbonat super rezistent, i cili mundëson shikim të shkëlqyeshëm në ujë. Dizajn i lehtë, por rezistencë e madhe: maska ​​për fëmijë Turtle është bërë nga materialet më cilësore.
Karakteristikat kryesore të maskës së snorkelit Turtle për fëmijë janë:

– Maskë ergonomike për snorkeling me një lente siliter.
– Fushë e gjerë vizioni
– Lente polikarbonate ultra-rezistente
– Ideale për t’u veshur për një kohë të gjatë
– Dizajn i lehtë
– Sistemi i vrimave
– Rrip i butë dhe elastik

Si të përdorni maskën e snorkelit Turtle:

– Vendoseni maskën në fytyrë, shtrijeni kokën mbi pjesën e pasme të kokës.
– Tërhiqni skajet e shiritit të kokës në mënyrë që maska ​​të vendoset mirë mbi fytyrën tuaj. Nëse e keni tërhequr shumë, lëshoni shiritin e kokës duke përdorur kopsat dhe më pas rregullojeni në përputhje me rrethanat.
– Për të hequr maskën në mënyrë të sigurt, lironi kokën duke përdorur kopsat dhe kthejeni në pjesën e përparme të fytyrës.
– Kur hyni në ujë nga varka, mbajeni maskën afër fytyrës dhe mbajeni me njërën dorë. Zhytja nuk duhet të jetë fillimisht me kokë ose me fytyrë poshtë.
– Fryni përmes hundës nëse ndjeni që maska ​​të shtypet në fytyrë nga presioni i ujit.
– Nëse thjerrëzat mjegullohen, trajtojeni sipërfaqen e tyre të brendshme me një solucion kundër mjegullës dhe më pas shpëlajini me ujë.

Kujdesi dhe mirëmbajtja e maskës së snorkelit Turtle:
Ndiqni këshillat dhe udhëzimet në paketimin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASK TURTLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *