LUCE ROTANTE FLASH BLU

457.00 

Available on backorder

Description

 4024146

Descrizione

Luce rotante omologata cupola in policarbonato di colore blu e base in polipropilene rinforzato fibra di vetro. Per veicoli prioritari (motovedette, polizia, pompieri, ambulanze, ecc.). Motore con ingranaggio a vite senza fine. Rotazione su bronzina sinterizzata. Filtro antiradiodisturbo integrato nel motore. Stagna IP 44. Temperaturaoperativa -30°+50°C. Velocità rotazione RPM 160+/-30. Flash 130+/-10 minuto. (Lampada Xenon 10 Jules)

Unità di misura N

Përshkrim

Kupola e polikarbonatit blu të lehta rrotulluese e miratuar dhe baza e polipropilenit e përforcuar me fibra qelqi. Për automjetet me përparësi (anije patrullimi, polici, zjarrfikës, ambulanca, etj.). Motor ingranazhi krimbi. Rrotullimi në shkurret e sintered. Filtri i ndërhyrjeve në radio i integruar në motor. IP 44 i papërshkueshëm nga uji. Temperatura e punës -30 ° + 50 ° C. Shpejtësia e rrotullimit RPM 160 +/- 30. Blic 130 +/- 10 minuta. (Llamba Xenon 10 Jules)

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LUCE ROTANTE FLASH BLU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *