KOBRA

2,377.00 

Available on backorder

Description

 0303152

Descrizione

Verricello interamente in lega leggera resistente alla corrosione marina. Consigliato per imbarcazioni fino a 13 mt. Completo di control box e maniglia. 1000 W, 12V, Tiro max. istantaneo kg. 1250, Ø catena mm. 6, Assorbimento max Amp. 150, Peso Kg. 16.

Përshkrim

Çikrik tërësisht në aliazh të lehtë rezistent ndaj korrozionit detar. Rekomandohet për varka deri në 13 metra. I kompletuar me kutinë e kontrollit dhe dorezën. 1000 W, 12V, Maks. kg e menjëhershme. 1250, zinxhir Ø mm. 6, Përforcimi maksimal i përthithjes 150, Pesha kg 16.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KOBRA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *