KITCHEN WITH OVEN / GASCOGNE GRILL

1,993.66 

Available on backorder

Description

 2402338

Description

3-burner stove in stainless steel with tempered glass door, real wood handle, oven (capacity 19 L, capacity 1500W) equipped with grill (capacity 1350W). Equipped with safety thermocouple, side flame shields, cast iron burners, anti-roll pot stop, oven door lock and cardan support (tilting). Electric ignition. Use with propane / butane gas, connection pressure 30 mbar.

units of measure

N
Perkthimi:

2402338

KUZHINA ME FURR / GRAZN E GASKONIT

Përshkrim

Sobë me 3 djegie prej çeliku inox me derë xhami, dorezë druri të vërtetë, furrë (kapacitet 19 L, kapacitet 1500W) e pajisur me skarë (kapacitet 1350W). Pajisur me termoelement sigurie, mburoja të flakës anësore, ndezësa prej gize, ndalesë për tenxhere kundër rrotullimit, bllokim i derës së furrës dhe mbështetje kardani (pjerrësi). Ndezja elektrike. Përdorni me gaz propan / butan, presioni i lidhjes 30 mbar.

2402338 ENO GASCOGNE

2402338 ENO GASCOGNE MANUALE

njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KITCHEN WITH OVEN / GASCOGNE GRILL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *