Jobe Aspen 4/3mm Wetsuit Women

Categories: , Tags: ,

Description

303522005

Jobe Aspen 4/3mm Wetsuit Women

The Jobe Apsen 4/3 mm Wetsuit for women was designed for one job, keeping you warm with ultimate comfort and flexibility. We’ve built in tech in all areas of the neoprene suit providing warmth, comfort and flexibility during your watersport activities. This combination of advanced technologies and quality construction makes the Jobe Aspen the perfect fullsuit for a wonderful day on the water.
 • Drainage thermo inner lining: warm & dry (full wetsuit)
 • Glued & blind stitched seams: no water entry through seams
 • Neoprene taped seams inside for maximum warmth, strength & protection
 • 4 mm neoprene on chest & back, 3 mm on other panels
 • Adjustable & detachable ankle straps
 • Back zipper for fast entry
 • Comfy minimal seam technology
 • Feminine fit
 • Key pocket with elastic cord
 • Protective strong knee pads
 • Strengthening tape inside
 • Supreme stretch neoprene
 • Water blocking wrist cuffs
 • Water drainage system

303522005

Veshje për femra Jobe Aspen 4/3 mm Veshja për femra Jobe Apsen 4/3 mm është projektuar për një punë, duke ju mbajtur ngrohtë me rehati dhe fleksibilitet maksimal. Ne kemi ndërtuar teknologji në të gjitha fushat e kostumit neoprene duke ofruar ngrohtësi, rehati dhe fleksibilitet gjatë aktiviteteve tuaja sportive ujore. Ky kombinim i teknologjive të avancuara dhe ndërtimi cilësor e bën Jobe Aspen kostumin e plotë të përsosur për një ditë të mrekullueshme në ujë.
Veshja e brendshme termo kulluese: e ngrohtë dhe e thatë (kostume e plotë e lagur)
Qepje të ngjitura dhe të verbëra: nuk ka hyrje të ujit përmes tegelave
Qepje me shirit neopreni brenda për ngrohtësi, forcë dhe mbrojtje maksimale
Neoprene 4 mm në gjoks dhe shpinë, 3 mm në panele të tjera
Rripat e kyçit të rregullueshëm dhe të shkëputshëm
Zinxhir prapa për hyrje të shpejtë
Teknologji e rehatshme e qepjes minimale
Përshtatje femërore
Xhep çelësi me kordon elastik
Mbrojtëse të forta të gjurit
Shirit forcues brenda
Neopreni i shtrirjes supreme
Prangat e kyçit që bllokojnë ujin
Sistemi i kullimit të ujit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Aspen 4/3mm Wetsuit Women”

Your email address will not be published. Required fields are marked *