HECTOR

3,393.55 

Available on backorder

Description

Art. 0307643

On-deck windlasses with base and cover in anodized aluminum in hard oxide, with drum. Rope and chain on a single gypsy, equipped with pressure
lever. Contactors integrated, manual Free-Fall and emergency manual lift system.
Complete with control box and handle.

Art. 0307643

Era në kuvertë me bazë dhe mbulesë prej alumini të anodizuar në oksid të fortë, me kazan. Litar dhe zinxhir në një cigan të vetëm, të pajisur me presion
levë. Kontaktorë të integruar, sistem manual i ngritjes manuale me rënie të lirë dhe emergjence.
I kompletuar me kutinë e kontrollit dhe dorezën.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HECTOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *