GPS ETREX SE

179.99 

Available on backorder

Description

Art. 5656069

GPS with 2.2″ monochrome transflective screen with 240 x 320 pixel resolution. Battery life 168 hours in standard mode. Memory 28 MB. Worldwide basemap cartography. Bluetooth connectivity and multi-GNSS support. Navigation, weather reception, 3-axis compass and GPS compass functions.

Art. 5656069

GPS me ekran transflektiv monokrom 2.2″ me rezolucion 240 x 320 pikselë. Jetëgjatësia e baterisë 168 orë në modalitetin standard. Memorie 28 MB. Hartografia e hartës bazë në mbarë botën. Lidhje me Bluetooth dhe mbështetje me shumë GNSS. Navigacion, marrja e motit, busull me 3 boshte dhe busull GPS funksione.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GPS ETREX SE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *