GIUBBOTTO BABY

51.99 

Available on backorder

Description

 P63743

Descrizione

Assicura il raddrizzamento e mantiene la testa fuori dell’acqua. Galleggiabilità data da schiuma di polietilene, grande collo avvolgente con galleggiabilità accresciuta per un sostegno ideale della testa. Colore arancione vivo e fasce retroriflettenti. Galleggianti anteriori divisi in 2 parti, mutandina regolabile in tessuto, cintura regolabile con fibbia in plastica e cordone di aderenza in vita, cinghia di chiusura sul collo, maniglia di recupero e anello di sicurezza nella schiena. Dotato di fischietto

Përshkrim

Siguron drejtim dhe e mban kokën jashtë ujit. Lëvizshmëri e dhënë nga shkuma polietileni, qafë e madhe me mbështjellje me fuqi të shtuar për mbështetje ideale të kokës. Ngjyra portokalli e ndezur dhe shirita retroreflektues. Ndeshjet e përparme të ndara në 2 pjesë, brekë prej pëlhure e rregullueshme, rrip i rregullueshëm me shtrëngim plastik dhe kordon kapjeje në bel, rrip mbyllës në qafë, dorezë rikuperimi dhe unazë sigurie në pjesën e pasme. E pajisur me bilbil

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GIUBBOTTO BABY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *