FRONTAL LED TORCH MODEL F4

19.00 

Available on backorder

Category:

Description

 P67420

Description

LED headlamp with 4 modes. Press and hold for 2 seconds to reach red light mode. With an adjustable band. Dimensions: 60 x 40 x 45 mm Waterproof: IPX4 Weight: 57 g (without batteries) 3 x AAA batteries (included)

units of measure

N
Perkthimi:

P67420

KORNIZA LED E PARA

Përshkrim

Fener LED me 4 mënyra. Shtypni dhe mbani për 2 sekonda për të arritur në modalitetin e dritës së kuqe. Me një brez të rregullueshëm. Përmasat: 60 x 40 x 45 mm I papërshkueshëm nga uji: IPX4 Pesha: 57 g (pa bateri) 3 x bateri AAA (të përfshira)

njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FRONTAL LED TORCH MODEL F4”

Your email address will not be published. Required fields are marked *