FORNO PERIGORD

1,658.74 

Available on backorder

Description

2402340

Descrizione

Il forno ad incasso è appositamente progettato e sviluppato per l’utilizzo su barche a vela e a motore. Dispone della funzione grill integrata, offre una distribuzione uniforme del calore e presenta una comoda accensione per via elettrica. Potenza del forno: 1,5 kW. Potenza griglia: 1,35 kW. Volume del forno: 19,2 litri. Carburante: propano / butano. Pressione: 30 mbar. Consumo: 109 g / h. Sicurezza: termocoppia. Accensione: accensione elettrica. Materiale: acciaio inossidabile. Peso: 20,8 kg. Dimensioni 420 x 520 x 470 mm

Unità di misura

N
Perkthimi:

2402340

FURRA PERIGORD ME ZGARE

Përshkrimi:

Furra e integruar është projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për përdorim në varkat me vela dhe motobarkat. Ka një funksion të integruar të skarës, ofron shpërndarje të barabartë të nxehtësisë dhe ka ndezje elektrike të përshtatshme. Fuqia e furrës: 1.5 kW. Fuqia e rrjetit: 1.35 kW. Vëllimi i furrës: 19.2 litra. Karburanti: propan / butan. Presioni: 30 mbar. Konsumi: 109 g/h. Siguria: termoelement. Ndezja: ndezje elektrike. Materiali: çelik inox. Pesha: 20.8 kg. Përmasat 420 x 520 x 470 mm
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FORNO PERIGORD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *