FILTRO FLOJET 90 GRADI

43.00 

Available on backorder

Description

1616706

Descrizione

Filtro da usare per evitare intasamenti della pompa causati dai detriti presenti in sentina. Involucro in plastica con coperchio trasparente per facilitare l’ispezione e la pulizia della rete filtrante.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

1616706


FILTRI I FLOJETIT MM. 13

Përshkrim:

Filtri që do të përdoret për të shmangur bllokimin e pompës të shkaktuar nga mbeturinat në faturë. Shtresë plastike me kapak transparent për të lehtësuar inspektimin dhe pastrimin e rrjetës së filtrit.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FILTRO FLOJET 90 GRADI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *