FERRO DI CAVALLO BIANCO

66.58 

Description

P63753

Descrizione:

Salvagente a ferro di cavallo con rivestimento rimovibile in polietilene espanso galleggiante ( 147 N) con ampia apertura adatta a tutte le corporature. Fabbricato con tessuto lavabile, altamente resistente (1100 decitex, rivestito in PVC) e chiusura con zip. Dimensioni cm. Altezza 53 x Larghezza 62 x Spessore 11

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

P63753

 

HARK SHPETIMI

Përshkrimi:

Hark Shpetimi me kapak shkumë polietileni lundrues të lëvizshëm (147 N) me hapje të madhe të përshtatshme për të gjitha madhësitë e trupit. Bërë me pëlhurë që lahet, shumë rezistente (1100 decitex, e veshur me PVC) dhe mbyllje me zinxhir. Përmasat cm. Lartësia 53 x Gjerësia 62 x Trashësia 11
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FERRO DI CAVALLO BIANCO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *