FENDER COVERS POLYFORM A4

87.93 

Description

Art. 1515309BK

100% stretch polyester, washable at 40 ° C in the washing machine, do not matte the hull, self-locking device that prevents the loss and facilitates

Art. 1515309BK

100% poliestër streçues, i larë në 40 ° C në lavatriçe, nuk e matni bykun, pajisje vetëmbyllëse që parandalon humbjen dhe lehtëson

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FENDER COVERS POLYFORM A4”

Your email address will not be published. Required fields are marked *