FARO SUBACQUEO A LED APELO A1

305.99 

Description

4025003

Descrizione

Fari subacquei a led compatti e potenti con corpo in termopolimero marino. Lenti antiurto ad alta resistenza e resistente ai raggi UV in Grilamid HD offre trasparenza e durata eccezionali con ottiche a luce bianca 5000 K°, 1800 lumen con 90° di ampiezza. Elettronica multivolt 9-32V con protezione per surriscaldamento, inversione di polarità e picchi di tensione. Grado di protezione IP68/IP69: Adatto per immersione durante il funzionamento e pulizia a getto d’acqua ad alta pressione. Foro 15,5 mm per il cavo elettrico da 2,5 metri in dotazione.

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

4025003

CARBON DIAL – RGB LIGHT

Përshkrimi

Drita LED kompakte dhe të fuqishme nënujore me trup termopolimer detar. Lentet me forcë të lartë, rezistente ndaj UV-së, rezistente ndaj ndikimit në Grilamid HD ofrojnë transparencë dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme me optikën e dritës së bardhë 5000K °, 1800 lumen me amplitudë 90 °. Elektronikë multivolt 9-32V me mbrojtje kundër mbinxehjes, përmbysjes së polaritetit dhe majave të tensionit. Shkalla e mbrojtjes IP68 / IP69: I përshtatshëm për zhytje gjatë funksionimit dhe pastrim me presion të lartë uji. Vrima 15,5 mm për kabllon elektrike të furnizuar 2,5 metra.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FARO SUBACQUEO A LED APELO A1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *