EUROSPRINT NEXT NERA LT. 0,75

62.99 

Description

 6463016

Descrizione

Gamma di antivegetative ad alto contenuto di rame a matrice dura adatte sia ad uso professionale sia al fai da te e conforme alla nuova normativa biocidi BPR in vigore. La normativa prevede la regolamentazione sull’uso ed il commercio dei biocidi per garantire un elevato livello di tutela per l’uomo e per l’ambiente. Le nuove antivegetative sono compatibili con quelle di vecchia formulazione ed applicate con le stesse modalità. Da utilizzarsi su tutti i tipi di imbarcazioni anche per le alte velocità, applicabile su scafi in vetroresina, acciaio e legno. Resa teorica 10-12,5 mq./lt.

Unità di misura N

Përshkrim

Gama e anti-ndotjeve me përmbajtje të lartë bakri me matricë të fortë e përshtatshme për përdorim profesional dhe vetë-bërë dhe në përputhje me legjislacionin e ri të biocidit BPR në fuqi. Legjislacioni parashikon rregullore mbi përdorimin dhe tregtimin e biocideve për të siguruar një nivel të lartë të mbrojtjes për njerëzit dhe mjedisin. Kundërvëniet e reja janë në përputhje me ato të formulimit të vjetër dhe zbatohen në të njëjtën mënyrë. Përdoret në të gjitha llojet e anijeve gjithashtu për shpejtësi të lartë, të zbatueshme në lesh xhami, çeliku dhe lëvoret e drurit. Mbulimi teorik 10-12.5 sq.m./lt.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUROSPRINT NEXT NERA LT. 0,75”

Your email address will not be published. Required fields are marked *