ESTINTORE A SCHIUMA KG.9

129.99 

Available on backorder

Description

1213130

Descrizione

Estintore a schiuma AFFF in acciaio per uso navale, marittimo imbarcazioni da lavoro, pesca e mercantili, completo di supporto. Certificati MED 2014/90/EU, CE 0029/2017, EN3, P.E.D. 2014/68/EU. Con etichetta bilingue ITA/ENG

Unità di misura

N
PERKTHIMI

1213130

FIKSE ZJARRI 34A-233BC

Përshkrimi

Fikës zjarri me shkumë çeliku AFFF për anijet detare, detare, peshkimi dhe anije tregtare, e kompletuar me mbështetje. MED 2014/90 / BE, CE 0029/2017, EN3, P.E.D. 2014/68 / BE. Me etiketë dygjuhëshe ITA / ENG

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESTINTORE A SCHIUMA KG.9”

Your email address will not be published. Required fields are marked *