ELETTROCOMPRESSORE M3

962.09 

Available on backorder

Description

 3838461

Descrizione:

Elettrocompressore compatto con serbatorio da 8 lt. per utilizzo con trombe pneumatiche omologate e servizi di bordo.Pressione massima 8 bar, motore 240W, portata d’aria 47 lt/min circa. Peso kg. 9. Dimensione 368 x 380 x 192

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

3838461

ELEKTROKOMPRESOR 24V.

Përshkrimi:

Kompresor kompakt elektrik me rezervuar 8 lt. për përdorim me boritë e miratuara të ajrit dhe shërbimet në bord Presioni maksimal 8 bar, motori 240 W, shpejtësia e rrjedhës së ajrit afërsisht 47 l/min. Pesha kg. 9. Madhësia 368 x 380 x 192
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ELETTROCOMPRESSORE M3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *