E.V.A BUOY

5.00 

Description

1530000

Description

New floating, closed cells material. Does not mark boat hull. Resistant to UV rays, oil, fuel and chemical products. Ideal for fishing nets, pools, safe waters delimitations… It is different for the high quality recognized by all the fishermen in the world. Leng. mm. 120, Ø Ext. mm. 75, Hole Ø mm. 16, Colour: white, Buoyancy gr. 470.

1530000

BUOY E.V.A Ø MM. 75X120

Përshkrim

Material i ri lundrues, me qeliza të mbyllura.Rezistent ndaj rrezeve UV, vajrave, karburanteve dhe produkteve kimike. Ideale për rrjeta peshkimi, pishina, kufij të ujërave të sigurta… Ndryshon për cilësinë e lartë të njohur nga të gjithë peshkatarët në botë. Gjatësia. mm. 120, Ø Ext. mm. 75, Vrima Ø mm. 16, Ngjyra: e bardhë, Buoyancy gr. 470.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “E.V.A BUOY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *