DOCCIA ABS CROMATA

12.35 

Description

 2424275

Descrizione:

Doccia in ABS lucido e finiture cromate. Leva a pressione per apertura-chiusura del flusso, il bloccaggio della leva permette un flusso continuo. Il nuovo innesto non consente al tubo di attorcigliarsi quando si utilizza. Utilizzare solo con tubo art. 2424252/4/262/4

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

2424275

Koke Dushi e Kromuar

Përshkrimi:

Dush në përfundime me shkëlqim ABS dhe krom. Leva e presionit për hapjen-mbylljen e rrjedhës, bllokimi i levës lejon një rrjedhë të vazhdueshme. Bashkimi i ri nuk lejon që tubi të shtrembërohet kur përdoret. Përdorni vetëm me artin e zorrës. 2424252/4/262/4
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DOCCIA ABS CROMATA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *