CYLINDRICAL FENDER KEYCHAIN

5.50 

Description

1414420

Description

Keychain in flexible PVC, white body color and blue cap , dim. Ø mm. 31 x 98. Pack 10 pcs.

units of measure

N

Pershkrimi

Varese celesash në PVC fleksibël, ngjyrë të bardhë dhe blu e dizenjuar ne forme parabordi. Madhesia Ø mm 31 x 98.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CYLINDRICAL FENDER KEYCHAIN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *