CUSHION + STUFFING SANTORINI BASIC – BLUE

76.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

CUSHION + STUFFING SANTORINI BASIC – BLUE

53730

Set of cushions for boat, perfect for cabin or lounge. With a nautical design and embroidered details, Santorini match with quilts and boat bedding from the same collection.

Perkthimi:

Set jastëkësh për varkë, perfekt për kabinë apo sallon. Me një dizajn detar dhe detaje të qëndisura, Santorini përputhet me jorganët dhe shtratin e varkave nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUSHION + STUFFING SANTORINI BASIC – BLUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *