COPRIPARABORDO POLYFORM “F”

22.33 

Available on backorder

Category:

Description

 1515301BK

Descrizione

100% poliestere elasticizzato, lavabile a 40°C in lavatrice, non opacizza le fiancate, dispositivo autobloccante che ne evita la perdita e facilita il montaggio, elevata resistenza all’usura. Copertura totale per i modelli a pera. Venduti a coppia. Ø cm. 15, Lung. cm. 61, Mod. F1

Përshkrim

Poliestër 100% shtrirje, lahet në makinë në 40 ° C, nuk i zbeh anët, pajisje vetëmbyllëse që parandalon humbjen dhe lehtëson montimin, rezistencë e lartë ndaj konsumit. Mbulim i plotë për modelet në formë dardhe. Shiten ne dyshe. Ø cm. 15, Gjatësia cm. 61, Formulari F1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COPRIPARABORDO POLYFORM “F””

Your email address will not be published. Required fields are marked *