COPPIA WINCHER

156.12 

Available on backorder

Description

 7821641

Descrizione

Collarino in gomma, permette di trasformare un winch classico (cleating) in un winch self-tailing. Non installabile sui modelli Barient, Barlow e tutti gli australiani. Venduto a coppia. Testa winch Ø MM. 64 – 70 ; Compatibile con Lewmar 7,7 CT – 8,12 CT, 16-ANTAL W8 – Barton tutti – Harken B8, B16.2 ; Treccia 8 – 10 Ø MM.

Përshkrim

Jakë gome, ju lejon të transformoni një çikrik klasik (duke këputur) në një çikrik që bie vetë. Nuk mund të instalohet në Barient, Barlow dhe të gjitha modelet Australiane. Shiten ne dyshe. Koka e çikrikut Ø MM. 64 – 70; E përputhshme me Lewmar 7,7 CT – 8,12 CT, 16-ANTAL W8 – Barton all – Harken B8, B16.2; Gërsheti 8 – 10 Ø MM.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COPPIA WINCHER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *