CONTAMETRI CATENA

293.00 

Available on backorder

Description

0307850

Descrizione:

Contametri di dimensioni ridotte, è lo strumento ideale per le piccole imbarcazioni. Con la tecnologia NFC può essere facilmente configurato tramite smartphone, utilizzando una APP dedicata, compatibile con iOS e Android. Display a colori TFT da 1,44” di facile lettura alla luce del sole. Conta la lunghezza della catena calata in metri o piedi. Permette il conteggio solo su verricelli dotati di sensore con contatto aperto/chiuso (ON/OFF) es. 0307847. Protezione IP67. Alimentazione 9/32V. Dimensioni Ø 52 mm

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

0307850

MATES METRASH PER ZINXHIRIN SMART CHC

Përshkrimi:

Banak me metër të vogël, është mjeti ideal për varkat e vogla. Me teknologjinë NFC mund të konfigurohet lehtësisht përmes smartphone, duke përdorur një APP të dedikuar, të pajtueshëm me iOS dhe Android. Ekran me ngjyra TFT 1,44” i lehtë për t’u lexuar në rrezet e diellit. Llogarit gjatësinë e zinxhirit të ulur në metra ose këmbë. Lejon numërimin vetëm në çikrikët e pajisur me sensor me kontakt të hapur/të mbyllur (ON/OFF) p.sh. 0307847. Mbrojtje IP67. Furnizimi me energji elektrike 9/32V. Dimensionet Ø 52 mm
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CONTAMETRI CATENA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *