CL1

1,272.58 

Available on backorder

Description

0307001

Descrizione:

Salpa ancora verticali con base in acciaio inox Aisi 316, privi di carter, con predisposizione per il sensore contametri catena (non incluso), sistema manuale di caduta libera della catena, sportellino d’ispezione, motore stagno, riduttore in alluminio anodizzato. Completi di control box e maniglia.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

0307001

 

XHAM VERTIKAL NE CELIK INOX

Përshkrim:

Xhami vertikal me bazë në çelik inox Aisi 316, pa zorrë, me dispozitë për sensorin e numëruesit të zinxhirit (nuk përfshihet), sistem manual me rënie të lirë të zinxhirit, kapak inspektimi, motor i papërshkueshëm nga uji, zvogëlues alumini i anodizuar. E kompletuar me kuti kontrolli dhe dorezë.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CL1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *