CAVALLETTO PORTAMOTORE PIEGHEVOLE MAX 60KG

245.31 

Available on backorder

Description

 3027660

Descrizione

Cavalletto portamotore compatto modello EASY realizzato in tubo zincato quadrato, regolabile in altezza con tavoletta in legno, maniglia pieghevole, ruote in plastica telescopiche in larghezza e supporto frontale reggi pinna smontabile. Ruote in plastica Ø mm. 220, tavoletta in legno mm. 270 x 100. Lunghezza mm 420-530

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

3027660

MBESHTETESE PER MOTORRIN E PALOSSHME

Përshkrimi:

Mbështetje motorike kompakte modeli EASY e bërë nga tub katror i galvanizuar, i rregullueshëm në lartësi me dërrasë druri, dorezë të palosshme, rrota plastike teleskopike në gjerësi dhe mbështetje të heqshme të fijeve të përparme. Rrota plastike Ø mm. 220, tabletë prej druri mm. 270 x 100. Gjatësia 420-530 mm
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAVALLETTO PORTAMOTORE PIEGHEVOLE MAX 60KG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *