CAVALLETTO PORTAMOTORE MAX 25 HP

176.44 

Available on backorder

Description

 3027653

Descrizione

Cavalletti portamotore massimo 25 HP pieghevoli con ruote in plastica e portaserbatoio, tavoletta in legno largh. mm. 320 x 145, altezza mm. 900, portata massima Kg. 50.

 

 

SHTENDJE MOTORIKE

Përshkrim

Mbajtëse motorike të palosshme maksimumi 25 HP me rrota plastike dhe mbajtëse rezervuari, gjerësi dërrase druri. mm. 320 x 145, lartësia mm. 900, kapaciteti maksimal Kg. 50.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAVALLETTO PORTAMOTORE MAX 25 HP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *