CARABINE INOX 316

17.73 

Available on backorder

Description

Art. 0602480

Made in HR stainless steel (grade 17.4 ph) with fixed eye, quick release, with external opening and certified breaking loads.

Art. 0602480

Prodhuar nga çelik inox HR (shkalla 17.4 ph) me sy të fiksuar, çlirim të shpejtë, me hapje të jashtme dhe ngarkesa të çertifikuara për thyerje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARABINE INOX 316”

Your email address will not be published. Required fields are marked *