BUSSOLA MINI B OLYMP

117.93 

Available on backorder

Category:

Description

P17233

Descrizione

Bussola di diametro apparente della rosa mm.90, adatta per imbarcazioni leggere (inferiori a 9 metri) con Alidade mobili e punta di sospensione della rosa montata su ammortizzatori. Non è necessario praticare fori per l’incasso : sono sufficenti 3 viti. La capsula si monta e si smonta facilmente (con 1/4 di giro) così si può, eventualmente, toglierla al rientro dalle uscite in mare.

Përshkrim

Kompas me diametër të dukshëm të trëndafilit mm.90, i përshtatshëm për varka të lehta (më pak se 9 metra) me Alidade të lëvizshme dhe pikë pezullimi të trëndafilit të montuar në amortizues. Nuk është e nevojshme të hapni vrima për këputje: 3 vida janë të mjaftueshme. Kapsula montohet dhe çmontohet lehtësisht (me 1/4 e kthesës) në mënyrë që, nëse është e nevojshme, të hiqet gjatë kthimit nga daljet nga deti.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUSSOLA MINI B OLYMP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *