BOYS ALOHA 15 INCH WATER SHORTS

60.00 

Category:

Description

463415

Say Aloha to Zoggs’ new eco friendly Water Shorts! Feel holiday ready in this blue, floral and leaf design.
Ideal for swimming in the pool or relaxing at the beach.

PERKTHIME

Thuaj Aloha pantallonave të shkurtra uji të reja eko miqësore të Zoggs! Ndjehuni gati për pushime në këtë dizajn blu, me lule dhe me gjethe.
Ideale për të notuar në pishinë ose për t’u çlodhur në plazh.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOYS ALOHA 15 INCH WATER SHORTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *