BOILER SIGMAR COMPACT

820.99 

Available on backorder

Description

 2400620

BOILER SIGMAR COMPACT LT.20

Descrizione

Boiler costruiti con materiali di qualità adatta all’ambiente marino che garantiscono una elevate resistenza e durata, costruiti con serbatoio in acciaio Inox AISI 316 isolato termicamente con poliuretano espanso rigido a cellule chiuse ad elevata densità e protetto da un contenitore con staffe di montaggio integrate e rivestito interamente in plastica antiurto. Caratteristiche tecniche generali: Scambiatori di calore in acciaio Inox AISI 316, termostato a contatto per pilotare bruciatore esterno (solo per art.2400624), resistenza elettrica in materiale Incoloy 800/1200 W 220 V, termostato con regolazione e doppia sicurezza, cavo elettrico con spina schuko, valvola di sicurezza e non ritorno (6 bar ± 1) , raccordi motore e acqua da 1/2 gas. Montaggio universale (verticale e orizzontale). PER SALVAGUARDARE IL BOILER SI CONSIGLIA DI INSTALLARE UN FILTRO ACQUA PER EVITARE DEPOSITI INTERNI E QUINDI IL MALFUNZIONAMENTO. NON SARA’ RICONOSCIUTA ALCUNA GARANZIA SE IL BOILER VIENE TROVATO SPORCO AL SUO INTERNO.

Unità di misura N

Përshkrim

Kaldaja e ndërtuar me materiale cilësore të përshtatshme për mjedisin detar që garantojnë rezistencë dhe qëndrueshmëri të lartë, ndërtuar me rezervuar çeliku AISI 316 i izoluar termikisht me shkumë poliuretani me qelizë të mbyllur me dendësi të lartë dhe i mbrojtur nga një enë me kllapa montimi të integruar dhe e mbuluar tërësisht nga plastika e qëndrueshme në goditje. Karakteristikat e përgjithshme teknike: Këmbyesit e nxehtësisë çelik inox AISI 316, termostati i kontaktit për të kontrolluar ndezësin e jashtëm (vetëm për art.2400624), rezistenca elektrike në materialin Incoloy 800/1200 W 220 V, termostat me rregullim dhe siguri të dyfishtë, kabllo elektrike me prizë schuko, valvula e sigurisë dhe moskthimi (6 bar 1), 1/2 motor me gaz dhe lidhjet e ujit. Montimi universal (vertikal dhe horizontal). P TOR TF MBROJTUR BOTERRIN IT ITSHT REKOMANDUAR T TO INSTALONI FILTRIN E UJIT P TOR TO shmangur depozitat e brendshme dhe më pas keqfunksionimin. ASNJ W GARANCI NUK DO T JETSOHET N THESE KANALI GJENDJE LIDHSI BRENDA.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOILER SIGMAR COMPACT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *