BOA IN E.V.A

5.00 

Available on backorder

Description

 1530000

BOA Ø MM. 75X120

Descrizione

Nuovo materiale a cellule chiuse, galleggiante e resistente ai raggi UV, olio, gasolio e prodotti chimici. Ideali per reti da pesca, corsie di piscine, delimitazioni acque sicure… Si differenzia per l’alta qualità riconosciuta da tutti i pescatori del mondo. Lung. mm. 120, Ø est. mm. 75, Ø foro mm. 16, Colore: bianco, Gallegg. gr. 470.

Përshkrim

Material i ri me qeliza të mbyllura, i gjallë dhe rezistent ndaj rrezeve UV, vajit, naftës dhe kimikateve. Ideale për rrjetat e peshkimit, korsitë e pishinave, kufijtë e ujit të sigurt … Shquhet për cilësinë e lartë të njohur nga të gjithë peshkatarët në botë. Gjatësia mm. 120, Ø est. mm. 75, Ø vrima mm. 16, Ngjyra: e bardhë, Float. gr. 470.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOA IN E.V.A”

Your email address will not be published. Required fields are marked *