BARBECUE MARINE KETTLE A CARBONE

395.00 

Available on backorder

Description

 2402104

Descrizione

Barbecue a carbone in acciaio inox lucidato a specchio provvisto di coperchio utilizzabile come paravento, manico in plastica resistente al calore e griglia di cottura regolabile in altezza e porta a tiraggio variabile. Kit di fissaggio venduto separatamente. Dimensioni Ø esterno mm. 381

Unità di misura N

Përshkrim

Barbecue me qymyr në çelik inox të lëmuar me pasqyrë me kapak që mund të përdoret si ekran, dorezë plastike rezistente ndaj nxehtësisë dhe skarë gatimi e rregullueshme për lartësinë dhe dera e ndryshueshme e tërheqjes. Paketimi i fiksimit shitet veçmas. Përmasat e jashtme Ø mm. 381

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BARBECUE MARINE KETTLE A CARBONE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *